Пра рэстаран «Кампанія»

Рэстаран «Кампанія» - установа сучаснай славянскай кухні на Кастрычніцкай. Звыклыя стравы ў сучаснай інтэрпрэтацыі. Тут чакаюць турыстаў і гасцей, якія па заслугах ацэняць лаканічны дызайн, высокі ўзровень абслугоўвання і смачную ежу.

Інтэр'ер

Галоўная задача інтэр'еру рэстарана «Кампанія» - не адцягваць госця візуальным шумам ад багацця дэкору і складаных геаметрычных фігур. Інтэр'ер установы прыемны, зразумелы і стыльны, але не модны, правільней сказаць, "па-за часам" і арыентаваны на госця: а ён абсалютна розны. Стыль змясціў у сябе сумесь канструктывізму і арт-дэко. Выразныя грані ў інтэр'еры задала сама прастора: прастакутная планіроўка памяшкання з высокай столлю, вялікімі выцягнутымі вітражамі і квадратнай формы барнай стойкай, якая дасталася ў спадчыну. Рытм зададзены ў строгіх геаметрычных лініях: перагародкі са шкла, агароджы, якія адлучаюць подыўм, зручная нязыркая мэбля і мінімум аксэсуараў. У памяшканні задумана адкрытая планіроўка, таму святлодызайн пераважна з трэкавых свяцілень не парушае візуальны і адчувальны аб'ём памяшкання. Галоўныя арт-аб'екты інтэр'еру - 4 пано з дрэў - напаўняюць інтэр'ер сваёй веліччу, а ў дадатак да іх - гарызантальныя, у подстолочном прасторы, рознаўзроўневыя пано з галін.

Летняя тэраса выканана як працяг інтэр'еру - у ідэнтычных каляровых рашэннях, але ўжо з даданнем не ўласцівых інтэр'еру фактурах. Тут белая цэгла ручной фармоўкі, падлога, якая імітуе дошку, столь з беленай рэйкі і імітацыя бруса палісандравага колеру. Падтрымлівае інтэр'ер сцяна цёмна сіняга колеру з зялёнымі раслінамі і вялікая колькасць шкла па перыметры тэрасы для надання прыватнасці, але з поўным захаваннем атмасферы адкрытага паветра

кухня

Сучасная славянская кухня рэстарана спалучае розныя кулінарныя традыцыі. Ва ўстанове падаюць стравы з «фішкай», напрыклад карушку з піўным хлебам і хатняй смятанай, салата з мовай і мусам з хрэна, катлеты з шчупака з стомленай брусніцай. Абавязкова паспрабуйце сыравяленае мяса ўласнага прыгатавання. Дэсерты ў меню таксама з "разыначкай". Сярод барных пазіцый - кавуновы фреш і детоксы. А ўсе ліманады ствараюцца на аснове натуральных пюрэ і без дадання сіропаў.

Абедзеннае меню "Кампаніі" аформлена з рэстараннай падачай. Ёсць ежа і абеды на вынас. Меню абнаўляецца кожны тыдзень, а суп дня - кожны дзень новы.

Галоўная тэхнічная "фішка" на кухні "Кампаніі" - вугальны грыль Kamodo. Прыгатаваныя на грылі стэйкі, шашлыкі, бургеры атрымліваюцца асабліва сакавітымі, гародніна па максімуме захоўваюць вітаміны, а водар падпечанага на грылі хлеба - мабыць, самы ўтульны на свеце!

Мы спецыялізуемся на прыгатаванні мясных страў, у першую чаргу - з мясцовага беларускага мяса. Для захоўвання, выспявання і падрыхтоўкі мяса ў рэстаране абсталявана спецыяльная халадзільная камера.

Банкеты

Вольная расстаноўка сталоў дазваляе абраць зручны фармат, ёсць месца для танцпляца і свая гукавая апаратура. Сцэна для музыкаў, вялікі праектар і 3 тэлевізары адкрываюць дадатковыя магчымасці для арганізацыі мерапрыемства. Стравы для бяседы рыхтуюцца з аўтарскай дапрацоўкай, у меню пазначаны эксклюзіўныя стравы ад шэф-кухары. Можна свой алкаголь пры пэўным чэку на чалавека.

 

Дадатковыя перавагі:

  • кожную пятніцу і суботу з 21:00 іграе жывая музыка
  • пастаянным кліентам выдаюцца два віды карт - 10% і 20%

Рэстаран «Кампанія»: калі ежа і атмасфера на вышыні.

Забраніраваць стол

Забраніраваць столік у рэстаране