Закускі
Ікра шчупака з барадзінскім хлебам і зялёнай цыбуляй
59р
170 g
Ялавічны ростбіф з піўным соусам і цёмным хлебам
32р
275 g
Тунец з клубнічным маянэзам
32р
220 g
Печань па-строганаўску з адварным цестам
27р
310 г
Строганіна на ледзяной талерцы
30р
230 г
Бутэры на хлебе (шпроты і ківі, бужаніна і сліва, баклажан і сыр)
23р
200 г
Цар-бульба з беконам і сырам
22р
150 г
Алютарскі селядзец з цыбуляй і бульбай у мундзіры
23р
310 г
Алютарскі селядзец з цыбуляй і бульбай у мундзіры
23р
310 г
Хатняе сальца з хрэнам і гарчыцай
18р
170 g
СУПЫ
«ЗАСТОЛЬЕ»
САЛАТЫ
ГАРАЧЫЯ СТРАВЫ
Кураня Тытуню з катахамі кукурузы, размарынам і бульбай
39р
600 g
Філе міньён з фірмовай падліўкай на аснове ягад
39р
270 g
Мурманская стронга з цытрусам і сметанковым мусам
37р
270 g
Ялавічныя шчочкі з падліўкай з дзьмухаўцоў
32р
300 г
Ракавінкі па-флоцку з ірваным мясам
32р
300 г
Ялавічныя скроні з грэчкай з печы
32р
320 g
Рыбныя катлеты са шпінатным пюрэ і кропавай падліўкай
27р
280 г
Стейк асетра на грылі
54р
380 g
Бульбяныя пончыкі з стронгай і крэм-сырам
34р
240 г
Ведзьмакі з стомленай ялавічынай і хатняй смятанай
29р
350 г
Бабка бульбяная з беконам і цягучым сырам
29р
280 г
ДЗЕСЕРТЫ
Шакаладны кекс «Пётр I»
18р
170 g
Тварожныя пончыкі з карамеллю і свежай ягадай
18р
200 г
Мыс Флігелі з паветранай кукурузай
18р
110 г
Яблычны свавольства
17р
170 g